Kamagra gel VOL 3

Poštovani kupci, već 10 godina ste sa nama. Naš asortiman je pažljivo odabaran i držimo samo Originale. Cene su Akcijske!!! Kopije ne držimo, čuvajte svoje zdravlje. Želimo Vam ugodnu kupovinu.


NOVO NOVO NOVO !!!

Kamagra gel (oral jelly) VOL 3 sa 7 ukusa je prirodan preparat za potenciju muškarca između 18 - 45 godina života. Bez aritmija i neželjenih efekata.

Jedna kesica sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direkno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azotmonoksida (NO) u kavernoznom telu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus cavernusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka. Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su i do umereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rihitis. Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (1,9%). Iako poseduje blago vozodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu. Lek se primenjuje kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.

Konsultujte vašeg lekara pre upotrebe i obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektorisa (npr. nitrati i slično). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

Preporučena doza je 100mg, 30-60 min. pre seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na tempeaturi do 30 stepeni da bi se lek zaštitio od vlage.

Pakovanje sadrži 7 kesica.

Cena za Kamagra gel VOL 3 je vrlo povoljna. Cena na nasem sajtu je mnogo niza nego kod nase konkurencije. Potencija Srbija za vas nudi samo ono najbolje. Prodaja je online. Prodaja za kamagra gel je iskljucivo putem naseg sajta.

Kutija sadrzi sedam kesica

Cena jedne kutije je - 1000 dinara

Cena pet kutija je - 4000 din

Cena deset kutija je - 7000 din

Stalna AKCIJA na 2, 5 i na 10 kutija.

 original