Vimax

Poštovani kupci, već 10 godina ste sa nama. Naš asortiman je pažljivo odabaran i držimo samo Originale. Cene su Akcijske!!! Kopije ne držimo, čuvajte svoje zdravlje. Želimo Vam ugodnu kupovinu.


Vimax tablete za prirodno povecanje penisa bez hiruskih intervencija. Vimax tablete su preparat apsolutno na biljnoj bazi, namenjen muskarcima za oralnu upotrebu. Pravi preparat za hrabre i otmene muskarce, vimax. Preparat neverovatnog dejstva, cini cuda kada je penis u pitanju.

Vimax tablete imaju dejstvo neverovatnih razmera. Apsolutno su na biljnoj bazi, a samim tim i znaci da su apsolutno bezbedne za konzumiranje kako kod zdravih ljudi tako i kod osoba sa srcanim problemima. Dejstvo je takvo da vimax izaziva povecani dotok krvi u vas penis, sto izaziva sirenje krvnih sudova na penisu, a samim tim i povecanje njegovih dimenzija. Da bi vimax tablete imale dejstvo potrebno je da se konzumira nekoliko meseci neprestano. A sto je najvaznije u svemu tome penis zadrzava postignute dimenzije i nakon prestanka konzumiranja vimax tablete.

Cena za vimax tablete je prosto neverovatna, najjeftiniji smo u regionu. Cena je takva da prosto odgovara svima, a naravno podrazumeva se da za vas u ponudi imamo iskljucivo original vimax tablete. 

Prodaja vimax tablete je oragizovana, i prodaja se vrsi putem naseg sajta. Podrazumeva se i to da je prodaja diskretna. Svaki paket kupljen kod nas je diskretno upakovan, nevidi se sadrzaj paketa.

Moramo napomenuti da vimax osim sto utice na povecanje penisa, ima i snazno dejstvo kao afrodizijak za potenciju. Potencija i erekcija uz vimax postaju uravnotezene i dugotrajnije a i ejakulacija dobija na obimnosti.

Konzumira se po jedna tableta dnevno sa vodom ili sokom nebitno, nije preporucljivo preterivati sa dnevnom dozom jer moze dovesti do kontra efekta.

Mi smo Uvoznici!!! ,,Kod nas mozete kupiti samo original preparate,jer kopije ne drzimo,Cuvajte zdravlje."

Kutija sadrzi 30 tableta.

Cena jedne kutije - 6200 dinara

Cena dve kutije - 10800 dinara

Cena tri kutije - 15200 dinara

 original